11 Mart 2015

CEPTETEB Avantajları


Bankacılık sektöründeki hızlı gelişmeleri takip etmek bazen gerçekten zor olabiliyor. Her gün yeni bir ürün hergün yeni bir kolaylık giriyor hayatımıza. CEPTETEB de hayatımızı kolaylaştıracak yeniliklerden biri. CEPTETEB, TEB’in yeni nesil dijital bankacılık hizmeti. Bankacılık hizmetlerini telefondan ve bilgisayardan yapanların özellikle tercih edeceği ve çok seveceği avantajlı bir sistem.

CEPTETEB’de şube yok. Şube masrafları da yok. 
Bu sayede CEPTETEB müşterilerine hesap işletim ücreti ve eft ücreti de yok. Hatta ilk 50.000 kredi kartı kullanıcısı arasına girerseniz kredi kartı aidatı da yok. CEPTETEB’de vadeli hesabınıza uygulanan yüksek faiz günlük faiz oranlarıyla aynıdır. Böylece paranızı vadeye koyma derdi olmadan istediğiniz gibi bozdurabilir bir yandan da vadeli gibi günlük faiz kazanabilirsiniz. Yani CEPTETEB’de paranıza herzaman değer katarsınız. CEPTETEB’de sadece bir başvuru formu doldurarak ihtiyaç kredisi de kullanabilirsiniz üstelik en uygun faiz oranıyla.


CEPTETEB müşterisi olarak sağladığı çok avantajlı kampanyalardan da yararlanabilirsiniz. Mesela kredi kartı ile yapacağınız ulaşım harcamalarınızın %50’sinin iade edilmesi ya da modagram.com’da 30 TL ve ciceksepeti.com’da %25 indirim fırsatları gibi. CEPTETEB’in avantajlı dünyasına katılmak için hemen www.cepteteb.com.tr adresinden ya da mobil uygulamasından başvuru formunu doldurmanız yeterli.

1 yorum:

Yasemin Kokulu Bir Hayat dedi ki...

guzel avantajları varmıs faydalı bir yazı olmus, sevgiler