Eski yıllardaki yazılarımda çam ağacı süsleme vs. hep karşıydım ama onun mutluluğunu ve heyecanını gördükçe vazgeçtim bu düşüncelerden varsın süslensin,renklensin hayat.
O ışıklar karşısında içimiz kıpır kıpır olsun ne olacak ki??
Ben bu fotoğrafları görünce arkadaşıma şöyle dedim."İnsan bir kez geliyor hayata,umarım dünyadaki güzellikleri fazlasıyla görme şansımız olur."
Fotoğraflar Teksas San Antonio Riverwalk'taki yılbaşı hazırlıklarından, Doug Welch'in objektifinden...
Olá Icimden, Ebru!
YanıtlaSilQue lugar encantador todo enfeitado para o final de Ano!!!
do Brasil..........um Amigo!
Adriano.
Thank you Adriano.
YanıtlaSilBu nasıl bir güzelliktir. orada olası geliyor insanın...
YanıtlaSilBence de renklensin hayat, küçük dokunuşlar mutlu etsin bizi...
YanıtlaSilevet gitme imkanı olsa Öziicim,
YanıtlaSilEvet Elifcim bende öyle dedim artık:))bizim prenses mutlu olsun yeter.
Muy bonitas las fotos nocturnas con esas luces navideñas reflejadas en el río y bonita la pagina que lleva al link de River Walk.
YanıtlaSilSaluditos desde España.
Mutlu olmak için hiçbir fırsatı kaçırmamak gerekiyor bence. Yılın bu zaman hep büyülüymüş gibi gelir bana :) Biz bu sene ağacımızı şeker ve çikolatalarla süslemeye karar verdik.
YanıtlaSilİnsanın orada olası geliyor...
YanıtlaSilYılbaşı gününü değil de o hazırlıkları daha çok seviyorum ben. Her yer ışıl ışıl, ne güzel. :)
beklerim benim blogada blogun çok hoş
YanıtlaSilhttp://www.domainsiz.net/