Ben bir kaç kere yaşadım bunu,parladı birden ateş tavana kadar ve söndü.Sürekli bir yanma olmadı. çok yararlı bir video olduğu konusunda cwr ile aynı fikirdeyim.Teşekkürler :)
Ebru hanım, yorum için çok tşk ederim. Tarifiniz nasıl bilmiyorum ama cheescake hamursu hazırlandıktan sonra 12 saat buzdolabında donması gerekli. Arama motorunu hemen ekliyorum.
çok yararlı bir post olmuş..teşekkürler..:))
YanıtlaSilRica ederim.
YanıtlaSilBende olsam suya sarılırdım heralde,Sonucu gerçekten korkunç.:((
Sevgiler Crazywomen.
Ben bir kaç kere yaşadım bunu,parladı birden ateş tavana kadar ve söndü.Sürekli bir yanma olmadı.
YanıtlaSilçok yararlı bir video olduğu konusunda cwr ile aynı fikirdeyim.Teşekkürler :)
ilk aklımdan geçen ıslak havluyla ağzını kapatmaktı, yanılmamışım. çok şükür bugüne kadar hiç ihtiyaç olmadı :)
YanıtlaSilGeçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın Sevgili Esin,
YanıtlaSilHayalhanem,hiçbirimiz için ihtiyaç olmasın en büyük temennimiz bu.
Teşekkürler paylaşım için, çok çok önemli...
YanıtlaSilEbru hanım, yorum için çok tşk ederim.
YanıtlaSilTarifiniz nasıl bilmiyorum ama cheescake hamursu hazırlandıktan sonra 12 saat buzdolabında donması gerekli.
Arama motorunu hemen ekliyorum.
Sevgilerimle;
Yok buzdolabında bekleyecek.Umarım iyi olur.
YanıtlaSilSevgilerimle;
Öğrendiğimiz iyi oldu teşekkürler.Ne zaman işe yarayacağı belli olmaz.
YanıtlaSilGerçekten çok faydalı bir bilgi, insan böyle anlarda ne yapacağını bilemiyor.
YanıtlaSiloy oy bunu izlemiştim bir kere daha ama o panilke bende suyu fırlatır evi cozlatırdım kesin :(
YanıtlaSilyıllar önce bir dergide okumuştum asla su atmayın diee..geçenlerde işime yaradı bu bilgi...nemli bez ya da nemli gazete atın diyorlar:)
YanıtlaSilNe iyi etmişsin bu videoyu paylaşmakla ,çok teşekkürler
YanıtlaSilUUUuuuuuu cok yarrarlı aman dıkkat..sevgıler
YanıtlaSil