19 Kasım 2010

“ZAYIFLAMA KAHVESİ” DENİLEN ŞEY…

coffee
Kahvenin bağımlılık yaptığı aşikar.Her ne kadar kendimi engellemeye çalışsam da zaman zaman başarılı olamıyorum.Günde iki kez kahve içmesem kendime gelemiyorum,tiryakiyim…

Geçen aylarda bakarım diye kesip saklamışım gazete küpürünü.Melike Karakartal Habitus isimli köşesinde uyarmıştı.Zayıflama kahvesi diye birşey çıkmış dikkatimi çekti haliyle...

Yeni trend bu kahvelerle zayıflamak!! Yaşanan ölümlere kayıtsız kalamayan tüketici hap,şurup benzeri şeyleri kullanmaktan vazgeçince yeni bir pazarlama formülü bulunmuş.

Tabii yine kimse sizi zorlamıyor.Zayıflamak için çözüm arayan tüketici” bir de bu kahveyi deneyim” demekten kendini alamıyor.

Üstelik işe de yarıyormuş bu kahve kısa sürede kilo vermenize yardımcı oluyormuş.Ancak öldürücü içeriğe sahip diet haplarındaki aynı kimyasallar bu sefer kahve ile karıştırılarak kullanılmaya başlamış.

Kuvvetli iştah bastırıcılardaymış işin sırrı kahvede değil yani.

“Ne anladım bu işten ?” diyor insan.
Onu bunu bilmem zayıflarken biraz acı çekecek insan.Az ve kontrollü yemek artı spor…
İlaç milaç hikaye bana göre…

5 yorum:

ferulago dedi ki...

Aynen katılıyorum. Boğazı tutmadıktan sonra ne içsen ne yapsan boş :)

Emreabf dedi ki...

Bak bundan haberim yoktu.Bu bir nevi ialçalı kahve o öldüren zayıflama hapını kahveye at iç aynı şey sayılır.Her şeye olduğu gibi zayıflamayada kolay yoldan erişmeye çalışanlar olduğu için bu sektör de bukadar icat çıkıyor.Halbuki zaman ister düzen ister böyle şeyler hiç bir şey aniden olmaz olursada bir terslik vardır.

Unknown dedi ki...

Bu işin tek sırrı var o da boğazını tutmakta sanırım.
Benim gibiler için değil yani :-))

Cavill dedi ki...

zaten bununla zayıflayan, bırakınca gene iştahtaki artma nedeniyle kilo almaya başlayacak. boş işler bunlar bence de.

Esin dedi ki...

Ben de bayılırım kahveye,ancak hamilelik ,emzirme,tam artık emzirmeyi bıraktım kahveye,kolaya dönerim derken kazara bir gebelik ve gene emzirme :)
Haftada belki bir fincan içebiliyorum,o da zararlı sütüme aslında ama küçük kaçamaklar olacak arada tabii :)