21 Ağustos 2012

bayram bizim neyimize...


Bayram öncesi Sevgili Ceren ile telefonda konuşuyoruz.
"bayramda nete giremeyebilirim,yazıları günlere göre önceden ayarladım,ancak memleketimde gün geçmiyor ki üzücü bir gelişme olmasın" dedim.

Elbette bu kadarı çok fazla,Allah ailelere ve memleketime sabırlar versin.
Bu arada Ulusal Yas ilan edilmemesi de gerçekten düşündürücü. :((

4 yorum:

Gezgin Kız - Traveler Lady dedi ki...

artık bayram seyran dinlemiyorlar katliam yapıyor şerefsizler insanda huzur bırakmadılar vebalini nasıl ödeyecekler bakalım

Düş Kızı dedi ki...

O kadar alıştık ki, o kadar kanıksadık ki... İngilizce'de bir deyim vardır "Taken for granted" diye, öyle oldu resmen bu olay...

yasmin dedi ki...

üzgünüz..ama ne yazık ki o kadar..devlet büyükleri o koltukta oturdukça bizlere sadece böyle yazmak düşer..yazıklar olsun..keşke elimizden bir şey gelse..Türkiye bağıra bağıra elden gidiyor..birkaç mehmetcik gittiyse önemli değil diyenler başta ise bir kaç çocuk vatandaşta önemli değil yasta yapmalarına gerek yok. yazık..yazıkk..

Recep Altun dedi ki...

Merhabalar,

Türkiye Cumhuriyeti terörle mücadelede ulusal şartlardan daha çok, ne yazık ki uluslararası şartlara bağımlı hale gelmiştir. Bu ciddi bir gelişmedir ve bu gelişmenin önemli sonuçları da olacaktır.

Kimse deve kuş gibi kafasını kuma gömmesin. Bugün Türkiye, kendisine doğrudan terör ihraç eden ülkeler tarafından kuşatılmıştır.

Cenab-ı Allah, yar ve yardımcımız olsun. Ülkemizi her türlü tehlikelerden, belalardan, afetlerden ve emperyalist ülkelerin şerrinden korusun ve muhafaza etsin inşallah!

Selam ve dualarımla.