01 Ağustos 2011

"DURDURUN UÇAĞI, İNECEK VAR !! "

Hani bilemedim bu nasıl bir hayal gücüdür ? Komik ama bir o kadar da sevimliler, eskilerin hatırına 1966 yılı yapımı "Düğün Gecesi" filminden izleyelim-gülümseyelim. :)))

10 yorum:

Adsız dedi ki...

Yeşilçam harikası bu filmler :)

Missbone dedi ki...

Bayıldım ya,adam beni öldürse ben ordan atlamam :D

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

Valla Türkan ablamız pek bir korkusuz atlamış Missbone:))

Kesinlikle HobiCafem,bu filmlerde olmasa...

Bengü dedi ki...

Bu aralar mağlum bir sosyal paylaşım sitesinde (adı lazım değil baş harfi face:D) görüp de koptuğum video bu yaaa :D .
Süper bir şey ve anlaşıldığı üzre sinema televizyon dünyamızın en maceraperest çifti Mr. and Mrs. Smith de değilmiş :D

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

hehehe:))bana da geldi face üzerinden teknoloji Türkiye'de hızlı çalışıyor ama 22 Ağustostan sonra ne yaparız bilmiyorum Bengücüm?

Bengü dedi ki...

Kimin umrunda ki.. Ne yazık ki kimsenin... Artık o zaman da şu anlata anlata bitirilemeyen ama daha şimdiden kimisinin altı çöken asfalt yollarımızda, basılmayan kitaplarımızın raflarında olamadağı yeni yapılmış metroların çarşılarında hepimiz bir tür yaşar gideriz, yarı yarıya tabii ;)

aysun dedi ki...

çok güldüm ya :))))))))

tutsak dedi ki...

Bir türlü izleyemedim sanırım benim pc de bir sorun var. Ancak başlığı görünce bir fıkra aklıma geldi. Akıl hastaları bir uçakla siğer bir şehre götürülüyormuş. Havalandıktan bir müddet sonra arka da bir patırtıdır kopmuş pilot görevlilerden birisini çağırıp sormuş ne oluyor arkada. Cevap ''oyun oynuyorlar'' Pilot git şunları sakinleştir diye emir vermiş görevliye. epey bir zaman geçtikten sonra arkada sesler kesilmiş. görevliyi çağıran pilot sormuş ne yaptın. ''kapıyı açıp bahçeye çıkardım orada oynasınlar diye'' cevabını almış :)

Giz dedi ki...

Hahahah harika cidden açık ara izlediğim en komik Türk Filmi sahnesi kahkahalarla güldüm :)))) Durdurun uçağı inecek var kısmını geçtim uçaktan atladılar mutlu mutlu hehehe :)))


http://gizliteras.blogspot.com/

özii dedi ki...

pek mutlu mesut br atlayış olmuş :))))