02 Eylül 2011

AYDIN / ORTAKLAR'DA ÇÖP ŞİŞ UZMANI KASAP AHMET'İN YERİ ...

İzmir – Aydın istikametinde ilerlerken pek çok dinlenme yeri ile karşılaşmanız mümkün.Ancak mola verilecek yerin daha önce bilinmiyor olması, geçmişte ki tecrübeler de insanın kafasında soru işaretleriyle hareket etmesine neden olabiliyor.Üstüne  yanınızda çocuğun olması hijyeni daha bir ön plana çıkartıp, karar vermenizi zorlaştırıyor.

Mesela ben yıllardır prensip olarak dışarıda tavuk eti yememeye özen gösteririm.Kışın belki bu kuralı esnetebilirim ancak yazın asla…

İşte bizde yol boyunca orası mı uygun? burası mı? derken Ortaklar’da Kasap Ahmet’in yerinde bulduk kendimizi.Siparişleri verip masa üzerindeki yazıları okurken zamanın nasıl geçtiğini anlamadık.
Hoooopp yemekler geldi hatta yendi.Bu arada araba yıkandı kahveler içildi derken mutlu sona gelindi.

Temiz,lezzeti tadılmaya değer, güleryüzlü,makul ve hızlı servisi ile bana da tavsiye etmek düştü.

Yol üzerinde, Ortaklar eski garajının hemen yanında uğranılası bir mola adresi  Kasap Ahmet’in yeri…





*Bir an da kendimi Mehmet Yaşin gibi hissetttim hehehehe :))

14 yorum:

icimdeki yolculuk dedi ki...

ahh ahh çöp şişi ortaklarda yiyeceksin.hakikaten onca yerde yememe rağmen o lezzeti bulamadım..

Barbygirl_here dedi ki...

Agzim sulanmadi diyemem,son cumleyi okuyunca koptum,aynen oyle :) Nefis gorunuyorlar.

Bu arada notlar da supermis,biri plakasini da yazmis,hehe :)

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

:))dikkat etmemişim hakikaten plakasını yazmış.

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

Evet Fundacım bu tarasın çöp şişi meşhur hatta Denizli'den geleni biliyorum:)

Gizem. dedi ki...

Önce bir kararsız kalınır ya girsek mi girmesek mi temiz mi değil mi insan neler neler düşünür 10 dakikada :)Bu sebeple yıllardır ailecek seyahatlerde bozmayız gidilen yerleri..Buraya yolumuz düşerse de aklımızda olur :)

tutsak dedi ki...

Hakikaten Ortakların çöp şişini başka hiç bir yerde yiyemezsiniz

Adsız dedi ki...

Efendim notlar alindi, seneye icin takvime bir cizik atildi size afiyet bal olsun, sevgiler. Kirazcekirdegi.blogspot.com)

Şule dedi ki...

Eskiden çokça dururduk Ortaklar'da. Şimdi otoyol açılınca güzergah değişti, yenilerine de güvenemiyorum. Buraya gideceğim, uzun zamandır adam gibi bir çöp şiş yiyemiyorum çünkü.

Teşekkürler.

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

Burası eski bir işletme imiş Şulecim.Aklınızda bulunsun.

Erkan dedi ki...

Ben ailemle ilk kez çöp şişi bu sene yedim.İyi ki KGS geçiş kartımı evde unutmuşum.Yoksa uğramazdık Kasap Ahmet'in Yeri'ne.Her şey harikaydı.Hesap bile!!
İki de küçük kuzu vardı.Biri Ramis, diğeri Behlül.Behlül 3 günlüktü daha.

Unknown dedi ki...

kasap ahmetin çöp şişleri harika görünüyor http://www.avgsogutma.com/kasap-dolaplari

Alara dedi ki...

Ortaklardan geçerken en iyi ÇÖP Şiş yapan yeri internetten baktığımda bu Bloğu buldum. Bu yazıya ve bıkac yazıya dayanarak kasap Ahmet ÇÖP Şiş ortaklardaki yerine gittik. Daha girer girmez garsonların ellerindeki pis bezlerle masaları sildiğini gördüm . Masaya oturduk. Oturur oturmaz Önümüze bir salata geldi . Salatanın içinde garsonun baş parmağı , parmağına baktım. Uzamış ve içi kirliydi . Salatanın tadına hiç bakmadım . Etler geldi. Zaten minnacık olan etler aşırı kuru ve siyah derecesinde yanmıştı, kısacası Kasap Ahmet efendi herşeyiyle cok kötüydü . Daha önce kasap Ahmet'in karşısında bir yere gitmiştik . Hangısı olduğunu hatırlamıyorum cok lezzetlıydı cok iyiydi. Bu kez daha iyisine gidelim dedik tam bir fiyaskoyla karşılaştık ....

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

Bir restoranda en onemli seydir hijyen.En son gecen yıl gitmiştim.Çalışanlar mi değişti yoksa devir falan mı yapıldı ? bilmiyorum. Bu şekilde karşılanmaniz çok üzücü. :(

ahmet09 dedi ki...

sevgili ALARA YORUMUNU OKUDUM ve yorumunuza saygı duyuyorum güzel ortaklarımızın en eski çop şişçisiyim ve yıllardı sağlıkta tek başarıya sahibim lütfen sizden rica ediyorum bir gün yolunuz düşerse misafirim olun ve imalathaneye girip gezebilirsiniz ve mutfak nasıl bir yer nasıl bir yerde yemek yiyorsunuz kendi gözünuzle görmenizi isterim 1978 de beri ilk şikayet sizden geldi :)