29 Temmuz 2012

Sessizce Gökyüzünü Dinle ...


Hollanda'lı sanatçı Rob Sweere, "Sessiz Gökyüzü Projesi" adını verdiği sosyal proje ile insanlığı evreni dinlemeye davet ediyor.

Avusturalya,Türkiye,Litvanya,Brezilya,İngiltere,Fransa,Kore ve Amerika'da farklı zamanlarda düzenlenen sanatsal etkinlikte, insanlar sırt üstü yatıp 30 dakika sessizce bedenlerini dinlendiriyor.
Görkemli gökyüzü ve güneş enerjisinin vücut üzerinde sakinleştirici etkisini hep birlikte yaşamaya çalışıyorlar.








6 yorum:

İki Kum Tanesi dedi ki...

Enteresann :)

Dostbahcesindenlezzetler dedi ki...

Ne kadar guzel birsey aslinda bunu arada degilde hergun yapabilmek..sessiz sakin ortamda gokyuzune bakmak, gozunu kapamak, dinlemek..Denedinizmi bilmem ama gokyuzune bakarak yatsaniz..insan garip huzur deyim,hissediyor..

SesSzLiK... dedi ki...

sessiz sakin mi bir ortam olması gerekiyor nasıl olcak ki o ?

Moonish (moonsun) dedi ki...

Gokyuzune olmasa bile sessizce tavana bakabilmek bile guzel olmali, dusunmeden, sessizlikte arinmak... :)

Sen hergun gunumu aydinlattin yoklugumda bile ama senin haberin bile yok :) iyi ki varsin ve iyi ki sen hic yazmayi birakmiyorsun :) Ben seni cok seviyorum, her gun mutlaka redaer'imda senin yazilarini ariyor gozlerim :) Hergun ilginc bir seyler ogreniyorum sayende :)

Guzunkizi dedi ki...

cok enterasan hiç duymamıştım bu etkinliği.Tesekkürler paylaşım için

Giz dedi ki...

Ebru'cum ne zaman bloguna girsem hep beni şaşırtanve hayranlık uyandıran şeyler öğreniyorum. Ne kadar güzelmiş bu uygulama. İnsan bireysel olarak da doğayı dinlemeli ancak meditasyon gibi öğretilerde de yer aldığı gibi toplu yapılan eylemlerin sinerjisi bambaşka oluyor. Çok sevdim ben bu uygulamayı.