12 Ağustos 2012

Natürmort Tablolar (21 adet)


Önceki paylaşımlardan belki hatırlayanlar olur eşsiz bir dosyanın sahibi olmuştum.Yılların birikimi içinde neler neler var bir bilseniz?

Hepsini paylaşmam elbette mümkün olmayacak ancak içlerinden en beğendiklerimi ya da yararlı olabilecekleri buraya eklemeye devam edeceğim.

Benim böyle bir yeteneğim yok ancak sergileri elimden geldiğince gezmeyi ve fotoğraflamayı ihmal etmiyorum.Resim ile ilgilenenleri,sürekli örnek toplarken görmek böyle bir ihtiyaç olduğu hissini uyandırdı bende.

Bu sefer Natürmort tabloları ekliyorum.İsteyen buradan kaydedip çıktısını alabilir nihayetinde...



















Bu da benim Natürmort Çalışmam. :))
Kimbilir belki birgün biri resmeder ne dersiniz?



5 yorum:

Düş Kızı dedi ki...

Bunların hepsi birbirinden güzelmiş yahu, şu en güzel veya bu, diyemedim hiç :))
Ama seninki... Ayrı bir güzelmiş ;))

Mahmutun güncesi dedi ki...

Güzel bir paylaşım,teşekkür ederim.Günümüzde farklı şeyler deneniyor resimde.Galerileri dolaşırken bu tarz klasik eserler yerine yeni şeyler denenmiş resimler heyecanlandırıyor beni.Şimdi ise aynı şeyleri ileri teknolojinin yarattığı fotoğraf makineleriyle elde edebiliyoruz.Resimde arayış bitmiyor.

~♡ηυяѕαℓкιмι™ dedi ki...

Çok güzel tablolar bunlar..
Benim biraz yeteneğim var çizmeye özellikle çiçek figürlerini güzel çizdiğim söylenir ama tabi profesyonel değilim. Bende senin gibi bayılırım bakmaya ve gezmeye..
Ve ilk olan yani elma ve terazi olan resmi çok beğendim..

yasmin dedi ki...

bloğumu eklemişsiniz teşekkürler..
iyiki de eklemişsiniz sizin bloğunuzu tanımam çok güzel oldu..resimler harika mutlaka çıktısı alınacak ve sizinde kulaklarınız çınlatılacak..:)

Adsız dedi ki...

Minik kızını öp benim için..Paylaşımlar harika olmuş :):)