15 Temmuz 2008

İŞTE GELDİM BURDAYIMM…


Özel hayatımdaki fırtınaları geçici süre bir kenara bırakmayı deneyerek gittiğim İzmir’den nihayet dün gece döndüm evime…KAPTAN hala zor durumda .Çok büyük bir değişiklik yok hayatında.Gene aynı sıkıntılarla boğuşmakta…Çok üzülsemde elimden bir şey gelmiyor.Keşkeler hiçbirşeyi geri getirmiyor.Evliliğimiz ne olucak henüz o da belli değil çünkü tam anlamıyla konuşmadık.Sadece cici kızımızı çok özleyen babasını daha fazla üzmemek adına şimdilik döndüm.Yarın ne olucak bilmiyorum??? Bu yazımı okuyan herkese sadece şunu söylemek isterimki bulunduğunuz şartların ,sahip olduğunuz değerlerin kıymetini iyi bilin…Onları korumak için çaba sarfedin…Çünkü yarının size ne getireceğini inanınki bilemiyorsunuz…Benim çok güzel bir evliliğim ,yuvam vardı.Şimdi bir baktımki hepsi ellerimden kayıp gitti…O kadar prensipli,kontrollü yaşamama rağmen, eşimin vermiş olduğu kararlar bizi bu duruma sürükledi…Gerçi o da istemezdi böyle olmasını ama kendinden çok başkalarına güvendi…:( (
1

9 yorum:

Haydins dedi ki...

Uzuldum senin adina daha once bahsetmismiydin ilk defa mi bahsediyorsun tam bilemiyorum ama..Uzaktan bir seyler soylemek cok zor bu durumda.
Her sey basladigi gibi davam edebilseydi keske..

Flame dedi ki...

Bazen hiç istemediğimiz şeyleri yaşatır hayat bize. Başımıza gelmez kötü şeyler sanar anın tadını çıkarmaya çalışırız. Yaşadığın her zorluğu en iyi sen bilirsin, hiç bir şey kolay değil, olmayacakta belki bir süre.
Ama sen önce kızın sonra kendin için üstesinden geleceksin bu zorlukların. Umarım düzelecek şeyler vardır hala, geç kalınmamıştır. Ahkam kesmek istemem ama sadece seni anladığımı bilmeni istedim. İpekböceğine iyi bak olur mu, sevgiler...

nazo dedi ki...

Ben herşeyin çok başında birisi olarak ne diyebileceğimi bilemiyorum. Hiçbir şey bozulmayacakmış gibi geliyor, benim başıma gelmezmiş gibi.. Ama herşey biz insanlar için. Ne ile sınanacağımızı bilemeyiz. Herşeyin güzel olacağına dair umudumuzu yitirmemek şuan yapabileceğimiz. Kızınızı çok öpüyorum.

Cavill dedi ki...

şimdi sen kendi durumuna bakıp birşeyleri kaybettiğini düşünüp diğerlerine kıymet bilin diyosun arkadaşım, ama unutmaki senin şu an yaşadığın hayatı yaşayabilmek için bir sürü şeyden fedakarlık edebilecekler var.

mesela evlat sahibi olman, annenin babanın her zaman senin yanında olması ve hepsinden önemlisi sağlıklı olmanız.

yani bence özetle beterin beteri var, her durumda elinde bulunan değerlerin farkında olmak, olmayanlar için dua etmek, hayırlısını dilemek.

bence biraz anlayış ve hoşgörüyle birbirinizin elinden tutarsanız hayat çok daha kolaylaşacak, yaşanır kılınacak.

Allah yardım etsin size ama sizde herşeyi sadece O' na bırakmayın.

bilirsin beni amacım ukalalık değil, sadece sıkıntınızdan etrafa net bakamıyorsanız ve bunun da farkında değilseniz uyandırmak...

seni de, kızını da çok seviyorum, her daim mutluluğunuzu istiyorum...

Adsız dedi ki...

üzüyorsun beni:(
ama hala okuyorum seni.
belki karşılaştık senle sahilde.
belki o hüzünlü gözlerini gördüm.
belki...

Adsız dedi ki...

yazılarından ötürü.

Adsız dedi ki...

yazılarında argo yok ki ona üzüleyim.
senin ve kaptanın durumuna üzüldüm.
Kendi işinin patronu olduktan sonra başkasının altında çalışmak zor ve yamaların kapanmaması kötü.
Duygulandım işte yaa.
Belki neşeli yazılarında vardır ama ben kendinle ilgili yazıları okudum.

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

offf sen eski yazılarımı okuyorsun şimdi anladım.yaaa insanoğlunun başına neler neler geliyor...ilgin için teşekkür ederim çok naziksin.bu arada yorumlarını başka yerlerde aradığımı farkettim.:)

Adsız dedi ki...

blogspotunda kötülüğü bu. nereye yazdığını anlamıyorsun mesela sen bir yere yorum yazmışsın nerede olduğunu bulamadım:))
en güzeli blogcu.com orada da sitem var. oranın işleyişi basit.
şimdi iyimisin?