25 Şubat 2014

Sadık Meslektaşa Veda

Akşam haberlerinde acılar içinde yavrusunun ölümüne tanık olan anneyi, arkasından ön bacakları kesilerek işkenceye maruz kalan kedi haberini izlerken gözlerimin dolmasına mani olamadım.

Elbette hayatın içinde insana dair pek çok acı yaşanmaya devam ediyor, ancak canavar ruhlu insanların diğer canlılara gösterdiği acımasız davranışlara kayıtsız kalmak mümkün mü?

Bir de başka diyarlarda sevgiye dair hikayeler var...
Okuyunca insanlığından utanıyor insan.



"Var Olmak Haktır" Fotoğraflarım için Buraya ;

Diğer sosyal ağlardan beni takip için;

3 yorum:

bücürükveben dedi ki...

:( bu aralar ya kafamı kuma gömeceğim ya ..ya da bilmiyorum ne yapacağım:( kahroluyorum ya valla akıl, ruh sağlığımızı Allah korusun...benim Bücürük'ten önceki kedim (kızım) Prenses de böbrek hastasıydı...uyutun dediler ama kıyamadım...Allah yardım etti öyle aylarca çekmedi 10 gün kadar maalesef ağır hasta oldu o 10 gün her gün serum takmaya doktora götürdüm (buna da pişman oldum acısını uzattım diye) hayvanlara işkence yapanları öldürecek gizli bir örgüt kurmak şart oldu üç - beşi ölsün...boynuna da 'bu adam / kadın hayvan öldürdüğü eziyet ettiği için öldürülmüştür- kağıdı bırakılsın bıçak gibi kesilir korkarlar yapamazlar...

Unknown dedi ki...

ben farklı bir şey istiyorum bilim adamlarından, tıp doktorlarından. Bu kadar sadist ve sapık nasıl oluyorlar? Bunların beyinlerinde bu sapmaya neden olan ne? Eksik olan ne bu insanlarda. Aslında bunu bulurlarsa, belki bu insanların sayısını azaltabilirler. Ya da çözümsüz ise daha suş işlemeden rutin kontrollerle "suç işleyebilir" diye önceden hapse atılabilir. Yani bir nevi beyin kontrolü.
Ama şu anda bu isteğim ancak filmlere konu olabilir. gerçekleşmesi için 50 yıl vardır herhalde?

VuslaT dedi ki...

Çok hazin..:(
hayvan bile dost'unun acısını yaşıyor..Üzüldüm, hemde çok..