06 Mart 2011

YAZMAK YASAK KARDEŞİM !!!

bloguma dokunma

Bloglarda devam eden mevcut sıkıntı mutsuzluğuma tavan yaptırmış durumda...

Yazılmayı bekleyen onca bilgi, olay, anı vs.. boynu bükük beklemekte...

Wordpress'e şimdilik geçmeyi düşünmüyorum,umut edip beklemeyi tercih ediyorum.

:((

Bu arada bir gözlemimi de paylaşmak isterim blogcu sayısı 2008 yılına göre artmış olabilir ama o zaman gösterilen tepkinin 4'de 1'i yok desem inanırmısınız ??

6 yorum:

FFatiHH dedi ki...

ben de bekliyorum.Çok sürmez bu şey sanıyorum.Cumhurbaşkanı da elinden geleni yapacağını söylemiş.Bekliyoruz.Dediğin gibi çoğu 2008 de kapatıldığını bile bilmiyo.Ben meğer blogun eskilerindenmişim :) Gerçi zaten öyle sayılır 2007 den beri bi şekilde içindeyim.

Elifin Terazisi dedi ki...

İzmir'li blog sahipleri bu cuma dilkçelerini vereceklermiş, biz Ankara' da birliktelik oluşturamadık.

Elifin Terazisi dedi ki...

Wordpress e yedekledim ama bir türlü ısınamadım, eşimi dostumu kaybetmiş , mülteci gibi hissediyorum.

zuzuların annesi dedi ki...

Ebru'cum bir alttaki postundan sonra yine paylaştım bende sayfamda...Face'den,twıtter'dan vs.ilgili guruplarda ve platformlarda da yazıp,çiziyor,
imzamızı atıyoruz....Tabii hepsi sanal sonuçta,resmi olarak bir başvuru yok Bursa'dan da bildiğim kadarıyla...Yine de sesimize ses veren olur umuduyla BLOĞUMA DOKUNMA!!modundayız ama memleketin şu karmaşasında bizi kim ne kadar duyacak ondan da şüpheliyim!!:(

Handan dedi ki...

Ben wordpresse yedekleme yaptım ama canım oraya birşey yazmak istemiyor. Yabancı bir ortam.

Devletli dedi ki...

Bir zamanlar WordPress de yasaklanmıştı, hem de epey uzun zaman sürmüştü.
WordPres deyince bir de benim sitem gibi yapılanları var. WordPress ile ilgisi sadece onların site altyapısını alıp kendi şahsi sitemizi kurmamızdır. Hosting hizmeti satın alırsınız, alan adı satın alırsınız, bunlarla site kurarsınız. Ücretsiz blog hizmetlerinin çatısı altında olmak yerine kendi sitenizi kurmuş olursunuz. En kolayı ve her açıdan en avantajlısı wordPress script'i ile site kurmaktır. Böyle yaparsanız hiçbir yasaklamaya maruz kalmazsınız.