22 Ocak 2009

ELLERİNİZ HİÇ AYRILMASIN…

Geçen senelerde Kaptan ile uyumlu renklerde giyinmeye özen gösterirdik…Hatta işi biraz daha ilerletip aynı tişört ,eşofman,pantolon ne varsa almış, ikiz gibi giyinmeye başlamıştık…Hani İbrahim Kutluay-Demet Şener’in sendromu varya bu konuda nereye giderlerse aynı renk ya da modelde giyinirler onun gibi… Baktık bir süre sonra Kızılay dağıtmış gibi olacak,derken çocuk oldu meşguliyetlerimiz arttı bıraktık tabi bu işi.Şimdi her şeyi çabuk yapmalıyız küçük hanımı bekletmek olmaz ne bulursak onu giyiyoruz…
Neyse işte adamlar gene yapmış yapacağını bu eldivenleri görünce dedim tam bize göreymiş.Kışın eldivenleri giyince doğru dürüst elele tutuşamıyor insan…Ankara’da hiç karşıma çıkmadı bilmiyorum daha önce bilen gören var mı?

Fiyatı: 24.49 $’mış…
Smittens

17 yorum:

SMİLENA dedi ki...

çok şirinler bende istiyorum....aslında polar kumaş alıp yapmak lazım.üşenmesem sana da yaparım...

RoNaLDiNHo dedi ki...

ben böleşeyler takmayı pek sewmem ama 14 şubat için bir fikir... Fikrim geldi sanırım :D

Unknown dedi ki...

Çok güzel ve çok komik ama biraz da tehlikeli. Biri düşse paldır küldür ikisi birden yerde :))) Biri koşsa öbürüde peşinde:)))

Mehtap dedi ki...

Çok güzel ancak kelepçelenmiş gibi hissederim kendimi.O an acil elimizi kullanmak durumunda kaldığımızda zor olsa gerek.bizde elele tutuşmayı tercih ediyoruz daha olmadı eller ceplerde buluşuyor.

GeCe dedi ki...

ben önceden görmüştüm ama nerde gördüm bir hatırlasam ancak biz de yapabiliriz

ELİF dedi ki...

genelde tercihim barmak ucları delik eldivendir.Sıkılıyorum ben eldiven elimde hava ne kadar soguk olursa olsun.Ben bu kadar sarmaş dolaş gezinmeye alışık degilim..
Not:bu arada gönderdigin mimi yazdım.Umarım istedigim izlenimi yansıtmışımdır..

zuzuların annesi dedi ki...

Çok güzelmiş:))Bende görmemiştim daha önce...Almak ve denemek lazım:))

böcük dedi ki...

Ben o ikiz gibi giyinen çiftleri çok seviyorum :D Çok hoş gözüküyorlar bence :D Ama küçük hanım olunca işin içinde durumlar değişiyor anlaşılan :D

Bu eldivenler çok hoş tasarlanmış :) Geçenlerde ben de birbirine yapışık çiftler için üretilen şemsiyeler görmüştüm :)) Ne güzel şeyler tasarlanıyor :)

Sagır Kedi dedi ki...

Ankara'da değilim ama İstanbul Taksim'deki pasajlarda var fakat bunun gibi degiller yünlülerdi renkler koyu idi pek güzel değillerdi.Resimdeki daha güzelmiş..

blue_rose dedi ki...

ben de daha önce görmemiştim..
hakikaten güzelmiş.

Aymen dedi ki...

komik görünüyo birazcık:)

demet'in dunyası dedi ki...

böyle eldiven ilk defa görüyorum. yaratıcı bir fikir ama bana göre komik. yani barışla beni böyle düşünemiyorum.yok yok kesinlikle bana göre değil. bu yazıyı okuyunca eldivenle ilgili bir anımı paylaşmak istedim. üniversite son sınıfdayım, barışla çıkmaya başlayalı 2 ay olmuş. dönem başlıyor ve benim keşan'a gitmem gerek.nasıl zırıl zırıl ağlıyorum onu burda bırakıp gidiceğim diye. bu arada da o, deli gibi bakırköy'de mağaza mağaza dolaşıp eldiven arıyor. kış sezonu başlamadığı için bayağı aradıktan sonra bir mağazada sarı bir eldiven bulduk. Başta bir anlam veremedim deli gibi eldiven aramasına. hatta kızdım ben ağlarken beni peşinde dolaştırıp eldiven aramasına. ama sonra eldiveni bulunca bana döndü, aşkım ben her zaman yanında olamasamda sana ellerimi veriyorum deyip o sarı eldivenleri verdi. tabi ben iki kat daha fazla zırlamaya başladım.valla niye yazdım bilmiyorum ama eldivenleri görünce aklıma geldi.sevgiler

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

merhaba demet,bloğuma bıraktığın anıyı okuyunca bende çok duygulandım...bunu bloğuna yazmanı öneririm daha çok kişi okumalı.aşkı anlatan güzel bir anı...sağlıcakla kal..

Unknown dedi ki...

çok pahalı..50 cm polarla halledebilirim ben bunu yaaa..
ama böyle ve kırmızı bir eldivenle eşimi düşünemiyorum:))

Martie! dedi ki...

Üzerime atlamayın ama ben bu eldivenleri ve aynı şeyleri giyinmiş çiftleri sevmiyorum xD xD

NEŞELİ MUTFAK dedi ki...

çok ilginç aslında değişik alına bilir.

Adsız dedi ki...

bu fikrin sahibini tebrik etmek lazım. biz eşimle elele yürümeyi sevenlerdeniz ancak Egemen hayatımıza girdiğinden beri pek yapamıyoruz böyle bişey...