26 Ekim 2008

BLOG HAREKETİMİZ ENGELLENEMEZ...

BU BLOĞU AÇARKEN HİÇ AKLIMA GELMEDİ BÖYLE BİR ŞEY OLACAĞI...ŞU ÇEKTİĞİMİZE BAK TEK KELİMEYLE REZİLLİK.ORDAN ORAYA ARA ,BULMAYA ÇALIŞ,SONRA GÖRÜNTÜDE OLMAYAN HAYALİ TUŞLARA DOKUNARAK YAZIYI YAZ.BU NEDİR ŞİMDİ?? KENDİMİ O KADAR KAPTIRMIŞIM Kİ GEÇEN GÜN YAZARKEN "CİCİ KIZIM BÜYÜYECEK BUNLARI OKUYACAK" DİYE İÇİMDEN GEÇİRMİŞTİM.AMA NERDE??? BENİM İÇİN RESMEN BİR TERAPİ OLMUŞTU.ÜZÜNTÜLERİMİ UNUTMAK BİRŞEYLERLE UĞRAŞMAK, KAFAMI DAĞITMAK ADINA ÇOK İYİ GELDİ YAZMAK,SONRA FLAME'Yİ TANIDIM ARKASINDAN NAZO VE NURAN'I..BLOĞUN KAPANDIĞI GÜN İLK AKLIMA GELEN YAZILAR GİTTİ,ARKADAŞLARIN MAİL ADRESLERİDE YOK HERŞEY BİR ANDA PÜFFFFFF....ARTIK ALPER'İN YENİ RESİMLERİNİ GÖREMİYECEĞİM,YENİ MACERALARI NE OLACAK?? YA İLKAY'IN MİNİK KIZI ??ALEV'İN YAPTIĞI YEMEKLER,EL EMEĞİ İŞLERİ??? HAYDİNS'İN,MOSKOVA GÜNLERİ,TEDİ VE YAPTIĞI TAKILAR??NAZO ALIŞTIMI?YENİ YEMEKLER DENEDİMİ??BÖCÜK NASIL DERSLERİ İYİ GİDİYORMU??DREAMLAND KEŞKE MAİL ADRESİNİ ALSAYDIM SENİNLE KONUŞMAYI ÇOK İSTİYORUM ŞİMDİ AMA NASIL??YA EBRULİNİN CANIM DEDİĞİ YAZILARI??TÜHH O DA ÇOK ÜZÜLECEK BU İŞE O BLOĞUNA NE KADAR EMEK VERMİŞTİ..PITIRCIĞIN DOĞUMU NASIL OLACAK??YA ELÇİN VE GÜLEN ONLARLA YENİ TANIŞMIŞTIK..BİR DUT MASALI SON BAKTIĞIMDA BİR MASA HAZIRLAMIŞTI GÖRÜNTÜSÜ HALA AKLIMDA ARTIK YENİLERİNİ GÖREMİYECEĞİM..:(( VE DİĞERLERİ...BENDEN DAHA UZUN SÜRE ÖNCE YAZMAYA BAŞLAYAN ANILARINI ,EMEKLERİNİ BİRİKTİREN ARKADAŞLAR EMİNİM HEPSİ ÇOK ÜZGÜNDÜR.SİZİ OKURKEN GERÇEKTEN ÇOK MUTLU OLDUM İYİKİ SİZİ TANIDIM.UMARIM BİR ŞEKİLDE GÖRÜŞMEYE DEVAM EDERİZ ARKADAŞLAR...
1

6 yorum:

nazo dedi ki...

Canım ya görmek isteğin herşeyi göreceksin. Ne de olsa Blog Hreketimiz Engelenemez :)
Yeni bir yemek değil ama kek yaptım. Pek de güzel oldu, çok da güzel oldu :D Yazarım en kısa zamanda.

el*ff dedi ki...

her şeye inat oyunaaa devamm :)))

özii dedi ki...

Elbetteki devam ...
Herşeye rağmen şartları zorlasakta buralardayız , sanki yangın yerine geri dönüp kalan sağlara bakar gibiyiz. Gerçekten içler acısı... İçimden geldiği gibi bana , benim blogumdaki iletişim kutusundan ulaşabilirsin orası msn 'e bağlı e genelde online olur. Görüşmüş oluruz bunu bende çok isterim.

Yaşamın kıyısında dedi ki...

Çok güzel! bende aynen ilk buna benzerlerini ve gelen yorumları cevaplıyamamış olmanın hüznünü yaşadım.Bloğuma bıraktığınız yoruma buradan teşekkür ederim.
Büyük ailemizi yok edemeyecekler buna inanıyorum.
yine birlikte olucaz yazılarımızla dertleşip yorumlarımızla konuşacağız.
Sevgiler...

Yaşamın kıyısında dedi ki...

Çok güzel! bende aynen ilk buna benzerlerini ve gelen yorumları cevaplıyamamış olmanın hüznünü yaşadım.Bloğuma bıraktığınız yoruma buradan teşekkür ederim.
Büyük ailemizi yok edemeyecekler buna inanıyorum.
yine birlikte olucaz yazılarımızla dertleşip yorumlarımızla konuşacağız.
Sevgiler...

Cavill dedi ki...

o kadar zorlandım ki bloggerı kapanınca, hiç bu kadar takıntı yapmazdım yazmayı devamlı bilgisayarı açıp kontrol ettim. ben önce serverları çöktü zannettim, sonra mahkeme kararını görünce rahatladım, en azından yazılarımıza birşey olmayacaktı. Ama eşime bunu yedeklemenin bir yolunu bulmasını söyledim. oda arayacak, sonuç alırsam seni bilgilendiririm..

hepimize şimdilik geçmiş olsun.