11 Ocak 2009

2009' da İlk Mim...

Made in Mesut Demir sağolsun mim listesinde beni de unutmamış…”Sevdiğiniz mekanlar neresi ? “ diye sormuş…Aslında çok yer var ama içlerinde benim için özel hani gittiğim zaman kafamı dinleyeceğim ,bana huzur veren birkaç yer sayabilirim…

Mesela her sene mutlaka gittiğim İzmir-Özdere ve Gümüldür…

Bu sahilde her sabah yürümek ,akşamda semaverde demlediğimiz çayı bu manzaraya bakarak içmek…
Bu temiz denizde balık tutmanın keyfini hiçbir yerde bulamadım (Özdere)…
Veee illede Sığacık...İzmir-Seferihisar' ın beldesi.Hani şu ""Kavak Yelleri" dizisinin çekildiği yer.Çocuklar sürekli --Ben Urla'ya gidiyorum diyor yaa aslında Sığacık'ta çekimlerin büyük bölümü neyse..
Burasıda gene İzmir'de Ilıksu...Oldukça temiz bir denize sahip,aynı zamanda termal su kaynakları olduğu için fizik tedavi için birebir...

İzmir İnciraltı...Herhangi bir cafe ya da çaybahçesi farketmez manzarası yeter... (hani memleketim diye söylemiyorum İzmir "Özgürlükler Kenti" kim ne söylerse söylesin)
Ankara'da ise en sevdiğim yerlerden biri Beypazarı ilçesi...Tüm günü dolu dolu yaşayabilirsiniz.Ama özellikle Beypazar'lıların yaptığı ürünleri satışa çıkardığı günü tercih ederseniz daha iyi olur Çarşamba günüydü sanırım... "Cırcırların Konağını" tavsiye ederim.

Gene Ankara'da en çok gittiğim yerlerden biri...Bu manzaraya bakıp çay içmek beni mutlu ediyor...
Son olarakta Antalya geldi aklıma...Antalya'da neresi olursa olsun farketmez çünkü orasıda benim için özel yerlerden biri...

********************************************************************
Yazmak isterlerse GeCe , @ysed, Egemenli Hayat, Herşey cuBurda ,Smilena ve Sağır Kedi’ye sorayım bakalım onlar nereleri seviyorlar ???

10 yorum:

serrose dedi ki...

Izmir agirlikli olmasina sevindim :)))

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

serrose belirtmedim hani bilen biliyor diye ben izmirliyim...:)izmirden sonra ankara .sudan çıkmış balığa dönüyor insan.

GeCe dedi ki...

fotoğraflar çok güzel birkaç kişinin yazısını okudum da sanırım insan bildiği gezip gördüğü yerler içinden seçim yapmak zorunda oysaki sizlerden gördüğüm ne kadar güzel yerler varmış. Faydalı bir mim oldu bence tatil planlarımız açısından yol gösterecek. Beni de mimlediğin içni teşekkür ederim biraz arşivleri karıştırmak zaman alacak yalnız.

teletabi dedi ki...

Ankara'yı hep daha çok sevmişimdir ben nedense.

Adsız dedi ki...

cevaplamaya çalışacağım teşekkürler ;)

Anıl dedi ki...

Antalyasız olmaz tabii :)

Cavill dedi ki...

tesadüfler yazımı okudun mu şeker?

denizanasi dedi ki...

2 sene önce gümüldürdeki denizatı village e gitmiştik. gerçekten de çok güzel bir yerdi..

şirinem dedi ki...

Canım benim toprağım bende İzmirliyim bu sana özel yerleri görünce nekadar ortak noktamız olduğunu düşündüm Gümüldür-Özdere ve Urla vazgeçilmezlerim arsındadır seve cevaplarım mim lerini sevgiyle kalınız:)

Digital Sevgi Kelebeği dedi ki...

Komşu olduğumuza sevindim:)

Ayrıca tüm gelemeyenler için elimden geldiği kadar tadını çıkaracağım:)